Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 20H2 на лаптоп и компютър. Цена Windows: 30 лева Време: 30 минути Цена пълен пакет: 40 лева Време: 40 минути + Инсталация на пълен пакет с програми! Сервиза работи с MACBOOK PRO и MacBook Air. Промяна на забравена парола и връщане на котрола над MAC OS – 40 … Светкавично Експертно Инсталиране и Преинсталиране на Лаптопи и Компютри само за минути!

Инсталиране и преинсталиране на оригинален Windows 10 20H2 на лаптоп и компютър.
Цена Windows: 30 лева
Време: 30 минути
Цена пълен пакет: 40 лева
Време: 40 минути
+ Инсталация на пълен пакет с програми!
Сервиза работи с MACBOOK PRO и MacBook Air.
Промяна на забравена парола и връщане на котрола над MAC OS – 40 лева
Преинсталиране на Mac OS със запазване на настройките – 40 лева.
Помислете за ъпгрейд до Windows 10, или преинсталация.
Само в сервиз ”ИЗТОК”:
Светкавична инсталация на лаптопи и компютри само за 30 минути гарантирано!
Инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри с качване на всичко необходимо.
С помоща на най-нови IT технологии това е напълно възможно.
Включени са всички най-необходими програми, като офис, антивирусна и много други.
Светкавична професионална инсталация и преинсталация на компютри и лаптопи.
Инсталиране и преинсталиране на Windows 10 и програми за нула време.
В комплекта влиза Windows 10, офис и още десетина подбрани програми само най-доброто!
Инсталирането и преинсталиране се прави на високо експертно ниво.
Всичко е настроено за максимална бързина и ефективност на работа.
Възникване на проблеми е абсолютно невъзможно и гарантирано!
При необходимост се запазват всички данни от стара инсталация
Светкавично бързи сервизни услуги.
Работоспособността на системата се гарантира!
За повече инфо разгледайте екранните снимки, така ще изглежда вашия Windows 10 вече.

  Модна Мъжка бяла блуза Lagos с черно напръскано Eskobar

Светкавично Експертно Инсталиране и Преинсталиране на Лаптопи и Компютри само за минути!

гр. София, обл. София

089 470 0233
Възстановяване на файлове и данни. Премахване на парола на лаптоп и компютър. Експресно почистване на лаптоп с безплатна диагностикаЕкспертно светкавично инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри

Експресно инсталиране на Windows или Android в рамките на един час за windows 10 или Android за вашия телефон и малко повече за windows 7 – след предварителна уговорка За компютри: Експресната услуга е 30лв и включва: инсталиране на Windows и допълнителен пакет от програми за работа. Предлагаме и профилактика(почистване на охладителната с-ма, смяна на термопаста и подложки, дезинфекция и почистване на клавиатура, дисплей, корпус) за лаптопи на цена от 30лв. Услугата се извършва в сервиза ни на ул. Иван.

Сервизно инсталиране и преинсталиране на Windows 10 LTSC и Windows 10 v.20H2 Безпрецедентна скорост! Светкавично за до 30 минути! Инсталация и преинсталация със запазване на данни, или начисто по желание на клиента. Преразпределяне на диска на дялове по желание на клиента Към това получавате БЕЗПЛАТНО! – инсталиране на пакет от професионални програми: Най-добрата антивирусна за всички времена – ESET NOD32 Великата Adobe Acrobat Pro Незаменимата ABBYY FINE READER Хитовата Adobe Photoshop Основната Office 2019 . и още много страхотни програми:.

  Сервизен работник – ГУМАДЖИЯ

Светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows 10 на лаптоп и компютър за 15 минути. Възможност за изчакване на място. Цена: 40 лева. Към това безплатно пълен пакет с основни програми. Гарантирано от сервиза! Светкавично инсталиране и преинсталиране на Windows 10 град София, област София 089 470 0233 Възстановяване на файлове и данни. Премахване на парола на лаптоп и компютър. Експертно светкавично инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри

НИСКИ ЦЕНИ Посещение на място със спазване на всички COVID-19 мерки! Извършвам ремонт и диагностика на компютри в кратки срокове и на достъпни цени. Софтуерни услуги: -Общи софтуерни услуги -Преинсталиране на Windows 7/10 -Инсталиране на драйвери -Инсталиране на антивирусен софтуер -Почистване на вируси и нежелан софтуер -Настройка на рутер Хардуерни услуги: -Диагностика на компютърна система -Профилактика (включва почистване на всички компоненти, смяна на термо паста и смазване на вентилаторите) -Обновяване на BIOS – Всякакъв вид ремонт на лаптопи /смяна.

Светкавично почистване на лаптопи с безплатна смяна на термо-паста, почистване от вируси и хардуерна диагностика Услугата се извършва за до 3 часа от постъпване в сервиза! Цена: 30 лева Експресно почистване на лаптоп с безплатна диагностика гр. София, обл. София 089 470 0233 Възстановяване на файлове и данни. Премахване на парола на лаптоп и компютър. Светкавично Експертно Инсталиране и Преинсталиране на Лаптопи и Компютри само за минути. Експертно светкавично инсталиране и преинсталиране на лаптопи и компютри

  Разпродажба на папки PVC, джобове, класьори; картонени папки

Професионално възстановяване на файлове и данни от различни носители на информация, като: магнитни дискове, флашки, диск от лаптоп, диск от компютър, външен хард диск, хардискове от настолни машини, външни преносими дискове, флаш памети, карти памет, DVD, CD и други носители. Възстановяване само за 24 часа на цена от 60 лева! Бързо и светкавично премахване на забравена парола за влизане в Windows без риск от загуба на данни – само за 20 минути! Гарантирано премахване на забравени пароли от Windows 10.

Извършвам ремонт на компютри и лаптопи, ъпгрейд на компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на Windows, инсталация и преинсталация на на Windows, настройка на софтуер, инсталиране на програми, почистване на вируси, чистене на вируси, почистване от прах, качествени чисто нови тонер касети на изгодни цени, настройка на рутери и други. Предлагам качествени настолни компютри и лаптопи нови и употребявани върнати от оперативен лизинг от марките Lenovo, Dell, HP, Fujitsu, Apple, както и всякакъв друг вид компютърна техника – принтери, мултифункционални.