Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора. Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора. Професионална измивна колона Gabbiano Barber  „Claudius“ в сив и черен  цвят. Професионална измивна колона в черен цвят със златни детайли и кралски дизайн. Изключително удобна и стабилна измивна колона. Идеална за придаване на луксозен и класически-ретро  завършек … Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора.Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора.

Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора. Търся измивна колона до 200лв от Казанлък или Стара Загора.

Професионална измивна колона Gabbiano Barber  „Claudius“ в сив и черен  цвят. Професионална измивна колона в черен цвят със златни детайли и кралски дизайн. Изключително удобна и стабилна измивна колона. Идеална за придаване на луксозен и класически-ретро  завършек на вашият салон или  бръснарница. Креслото е изработено от висок клас PU кожа, която е лесна за почистване и е издръжлива. Вградената подложка за крака предлага удобство и релакс  за  клиента. Блестяща изработка, чудесна е за предназначението си и предлага комфорт както за клиента, който седи.

  Парцел 3 000 м2 с. Белиш ТроянС прекрасна гледка към върховете на Стара планина….

Професионална измивна колона Gabbiano Barber  „Claudius“ в черен и златен цвят. Професионална измивна колона в черен цвят със златни детайли и кралски дизайн. Изключително удобна и стабилна измивна колона. Идеална за придаване на луксозен и класически-ретро  завършек на вашият салон или  бръснарница. Креслото е изработено от висок клас PU кожа, която е лесна за почистване и е издръжлива. Вградената подложка за крака предлага удобство и релакс  за  клиента. Блестяща изработка, чудесна е за предназначението си и предлага комфорт както за клиента, който седи.

Професионална измивна колона в черен цвят. Професионална измивна колона в черен цвят с металически детайли. Измивна колона, която е подходяща за фризьорски салони. Колоната е стабилна и изключително удобна, което я прави идеална за предоставяне на комфорт у клиента, докато се извършва дадената процедура. Чудесно допълнение към всеки фризьорски салон. Седалката е изработена от качествена PU кожа, която е лесна за поддръжка и е издръжлива. Италиански стил и шик в комбинация с функционалност в един продукт. Налична в черен цвят с метални детайли.  Налична само.

  Измивна колона за фризьор

Керамична измивна колона – цени от 470лв. Цените на фризьорските мивки са според реда на снимките, както следва: 1. Фризьорска мивка без стол S7077 – 562лв. 2. Измивна колона модел 6080 – 699лв. 3. Измивна колона модел М610 – 849лв. 4. Измивна колона 3575 – 880лв. 5. Измивна колона М706 – 759лв. 6. Измивна колона модел 1053 – 1200лв. 7. Измивна колона М605 – 920лв. 8. Измивна колона модел М600 – 890лв. 9. Измивна колона в синьо и черно –.

Професионална измивна колона System HSB78 в черен цвят.  Професионална измивна колона  HSB78 в черен цвят и металически детайли.  Измивната колона е изключително удобна , което предоставя максимален комфорт на клиента, който седи на нея по време на процедурата. Идеален завършек за всеки фризьорски салон. Седалката е изработена от високо качество PU кожа, която е лесна за поддръжка и издръжлива. Функционалност и италианска елегантност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична след предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB78 , ЧЕРНА – 0129892 ПРОФЕСИОНАЛНА ДВОЙНА ИЗМИВНА.

  Шлосер – Тенекеджия

Професионална измивна колона System HSB59 в черен цвят.  Професионална измивна колона  HSB59 в черен цвят и металически детайли. Измивната колона е изключително комфортна със стабилна основа и поставка за крака за максимален комфорт на клиента по време на процедурата. Идеално попълнение за всеки фризьорски салон . Седалката е изработена от високо качество PU кожа, което е лесна за поддръжка и издръжлива.  Италианска елегантност и функционалност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична след предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB59, ЧЕРНА – 0129896.

Професионална измивна колона System HSB05 в черен цвят. Професионална измивна колона  HSB05 в черен цвят и впечатляващи детайли. Измивната колона е супер удобна и със стабилна основа, за да предостави максимален комфорт на клиента, докато се извършва процедурата. Идеално попълнение за всеки фризьорски салон. Седалката е направена от високо качество PU кожа, която е лесна за поддържане и издръжлива. Италианска елегантност и функционалност в един продукт. Налична в черен цвят.  Налична само с предварителна заявка.  ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗМИВНА КОЛОНА HSB05, ЧЕРНА – 0129895 ПРОФЕСИОНАЛНА ДВОЙНА.