Молив за вежди с Микроблейдинг ефект Издържа до 24 часа! Подходящ за начинаещи! Молив за вежди с Микроблейдинг ефект Естествено изглеждащи и подчертани вежди! Молив за вежди с Микроблейдинг ефект имитира силата на перманентен грим.  Какво получаваш с молива на мига: извайва веждите; прикрива недостатъци; запълва местенца без косми; придава идеална форма на веждите! Всички тези мечтани неща постигаш с водоустойчивия молив за вежди и то сама, без да ходиш в салон! Издържа до 24 часа!  Той попива бързо като не се размазва! Подходящ за начинаещи.

Garden Kajal Водоустойчив молив за очи Дълготраен и интензивен цветен ефект 1.4g Garden Kajal Водоустойчив молив за очи Дълготраен и интензивен цветен ефект 1.4g С естествени свещи и витамин Е. Водоустойчив Интензивен, ефективен цвят Лесно приложение Дълга продължителност Без мирис Подходящ за чувствителна кожа Офталмологично тестван Без парабени

  Може ли номер на търговски представител за кола маска, консумативи за козметично студио отговарящ за региона гр Раднево

Водни бои за рисуване с четка и графитен молив, 21 цвята Водни боички за рисуване 21 цвята. Устойчиви, наситени цветове, в пвц кутия. Боичките се предлагат с четка за рисуване и графитен черен молив. Подходящи за училище, детска градина и домашно ползване.

Графитен молив с гума Lared Черен молив с гумичка, здрав графит, лесен за подостряне. Подходящ за изкуство, графики и проекти.

Графитен молив с гума DINEL Черен молив с гумичка, здрав графит, лесен за подостряне. Шестоъгълно тяло.  Подходящ за изкуство, графики и проекти.

Класически триъгълен графитен молив с гумичка Графитен молив за чертане и рисуване с триъгълно тяло. В края си има и гумичка за изтриване. Подходящ за изкуство, графики и проекти.

  ТОП промоция – прическа+грим-40 лв. 0895/10-65-17

Водни бои за рисуване с четка и молив 12 цвята Водни боички за рисуване 12 цвята. Устойчиви, наситени цветове, в пвц кутия. Боичките се предлагат с четка за рисуване и графитен черен молив.