ТЕЛОПОДАВАЩО 220 Ампера – MAX PROFESSIONAL – Телоподаващ Апарат -4 метра шланг ТЕЛОПОДАВАЩ CO2 ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ MIG 220А MAX PROFESSIONAL – най-високо качество с транзистори TOSHIBA! Телоподаващи заваръчни апарати с мощност 220 ампера работещи с телове размер 0.6, 0.8, 1.0 и 1.2мм и с ролки от 1 и 5кг. Окомплектовани са с 4 метра евро … Телоподаващо 220А серия МАХ PROFESSIONAL- Телоподаващ Апарат

ТЕЛОПОДАВАЩО 220 Ампера – MAX PROFESSIONAL – Телоподаващ Апарат -4 метра шланг

ТЕЛОПОДАВАЩ CO2 ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ MIG 220А MAX PROFESSIONAL – най-високо качество с транзистори TOSHIBA!

Телоподаващи заваръчни апарати с мощност 220 ампера работещи с телове размер 0.6, 0.8, 1.0 и 1.2мм и с ролки от 1 и 5кг.
Окомплектовани са с 4 метра евро шланг, ръкохватка за MIG/MAG заваряване с дълги кабели, щипка маса, маска и чукче с четка, колелца.
Регулиране на заваръчния ток /плавно/ 30-220 ампера, монофазни/220V/. Заварява черно (стоманена тел и газ CO2), Алуминий (тел алумин и газ АРГОН. Заварки на бронз, месинг, чугун, и черно-както помежду им, така и поотделно с помеднена тел+ГАЗ АРГОН. Заварява и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ АРГОН.
Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-220 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 7,1 kVA, Степен на защита: IP23
Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване с HITECH ТЕХНОЛОГИЯ заварява почти всички видове метал и е удобен за монтажни заварки от професионалисти и начинаещи заварчици.
ГАРАНЦИОННО И СЛЕД ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ
*** В СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ НИ СЕРВИЗ ПРИЕМАМЕ ЗА РЕМОНТ ВСЯКАКВИ МОДЕЛИ И МАРКИ ИНВЕРТОРНИ ЕЛЕКТРОЖЕНИ, СО2 ТЕЛОПОДАВАЩИ И ПЛАЗМИ ЗА РЯЗАНЕ.* -Бизнес -Доставката се поема от: купувача -Състояние: ново

  Датчик за фабричен парктроник за BMW Серия 5 E39 / 7 E38 / X5 E53

Искра MIG360 IndustrialLine. Комбиниран инвертор за полуавтоматично и дъгово заваряване. Универсален заваръчен инвертор, който може да се използва за заваряване на метали в режими MIG и MMA. Идеален за всякакви цели и професионална употреба в автосервизи. Също така работи с аргон. Мощен, лек, достъпен. Полуавтоматичното заваръчно устройство Искра MIG360 IndustrialLine е изградено със съвременни IGBT технологии. Много се отличава от други модели според показателите за високата мощност при компактни размери, икономичното потребление на енергия, надеждността и дългият срок на експлоатация..

Заваръчен апарат Искра CT-530 (CUT / TIG / MMA) – универсална машина за заваряване и рязане на различни метали и сплави. Може да се използва както за домашни потреби, така и в малки индустрии, сервизи, автосервизи. Основната му особенност е възможност за работа в 3 режима: дъгово/аргоново заваряване и плазмено рязане. Кратко описание на характеристиките на режимите:  1. Заваръчен електрожен-инвертор Искра CT-530 – режим на дъгова заварка с електрод (MMA). Диапазон на регулиране на тока: 20-300A Диаметър на използваните електроди:.

  Миньорски мъх 12 мм с подложка гр. Харманли, Хасково 30 септември 35 лв

Телоподаващо Искра MIG-360GD Industrial Line е професионално оборудване, което предназначено за постояннни продължителни работи. Малък размер ви позволява да работите в работилници, на строителни обекти и в частни домове. Устройството има мощност 7.0 kW (220В). Устройството има защита от прегряване, която позволява използването на устройството за дълго време. Микропроцесорно управление ви позволява да правите различни гъвкави настройки по време на работа. Ампеража се регулира от 10 до 340А. За висококачествена работа в полуавтоматичен режим използва се тел с диаметър.

Полуавтоматичен инверторен заваръчен апарат Stromo SWM 330 може да заварява с тел и електроди. Прекрасен, висококачествен инструмент с малки размери, който ви позволява да заварявате различни видове материали в домашната среда и в сервизи. Друг отличен индикатор на това устройство е способността да работи от мрежа, с ниско напрежение. Този модел разполага и с отлична охладителна система, която го предпазва от прегряване, като в допълнение към това на корпуса е разположен индикатор за прегряване. Инсталирани са регулатори на подаване.

Полуавтоматичен инверторен заваръчен апарат Stromo SWM 330 може да заварява с тел и електроди. Прекрасен, висококачествен инструмент с малки размери, който ви позволява да заварявате различни видове материали в домашната среда и в сервизи. Друг отличен индикатор на това устройство е способността да работи от мрежа, с ниско напрежение. Този модел разполага и с отлична охладителна система, която го предпазва от прегряване, като в допълнение към това на корпуса е разположен индикатор за прегряване. Инсталирани са регулатори на подаване.

  Фуражомелка трифазна 2.5 kW

Работи както с газ, така и с флус. Полуавтоматична заваръчна машина Edon SMARTMIG 275 може да извършва полуавтоматично заваряване с тел със сърцевина (флюс) без използване на CO2 газ, за ​​това машината осигурява промяна на полярността, която се показва на предния панел на полуавтоматичното устройство . Ниската консумация на енергия (не повече от 4,2 kW) на полуавтоматичния инвертор ви позволява да свържете устройството както към обикновена 220V мрежа, така и да го стартирате с помощта на бензинов или дизелов генератор.

Професионален Заваръчен апарат MIG 220А – серия МАХ 220А – най-високо качество с транзистори TOSHIBA! Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-220 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 7,2 kVA, Степен на защита: IP23 Телоподаващи заваръчни апарати с мощност 220 ампера работещи с телове размер 0.6 , 0.8 , 1.0 и 1.2 мм и с ролки от 1 и 5кг. Окомплектовани са с 4 метра евро шланг ,ръкохватка за MIG/MAG заваряване с дълги кабели, щипка маса, маска и чукче с четка,колелца. Регулиране на заваръчния.