Ако автомобила изпитва колебания при ниски обороти, прекъсвания при ускорение, по-голям разход на гориво, по-малка мощност, трудно палене на автомобила, вероятно имате проблем с дюзите. Ако вашият автомобил има някои от по-горе описаните симтоми, свържете се с нас, за да извършим диагностика и профилактика на дюзите. Можете да ни изпратите вашите дюзи с ЕКОНТ, ние … Тестване и Профилактика на Бензинова Дюзи

Ако автомобила изпитва колебания при ниски обороти, прекъсвания при ускорение, по-голям разход на гориво, по-малка мощност, трудно палене на автомобила, вероятно имате проблем с дюзите.

Ако вашият автомобил има някои от по-горе описаните симтоми, свържете се с нас, за да извършим диагностика и профилактика на дюзите.

Можете да ни изпратите вашите дюзи с ЕКОНТ, ние ще извършим профилактика и тестване и ще ви ги върнем също с ЕКОНТ. Цена 9 лв. на Дюза. За информация и уточняване на детайлите, моля свържете се с нас на посочения телефон. Бизнес

  предна броня Vw Volkswagen Tiguan 2016+ R-line

Моля, пишете каква версия език на менюто желаете. Тестер за състоянието на акумулатора, стартера и алтернатора AUTOOL BT 360 www.autooltech.comНезаменим помощник за всеки сервиз за автомобилиОПИСАНИЕ:Избор на език на менюто версия 1 – английски, немски, френски, италиански, руски и испанскиИзбор на език на менюто версия 2 – английски, немски, полски, китайски, корейски.BT-360 тестер на акумулатора, може да направи тест на акумулатора, тест на стартера, тест за зареждане, тест на алтернатора и други допълнителни функции. Тестът на акумулатора е насочен главно.

област София, София Бензинова помпа за BMW E46, 18i, 118к.с., /1998-2005/Бензинова помпа за Alfa Romeo 156, 2.0i-TS/16v, /1997-2003/Бензинова помпа за VW Golf IV, 1.4/1.6i, 2001г. Бензинова помпа за Citroen C5, 1.8i, 2001г. БЕнзинова помпа за Peugeot 406, 1.8i, 1997г. Бензинова помпа Seat Cordoba, 1.4i, 60к.с., 1998г.

К-т за тестване на комън рейл (Common Rail) дюзи – Директно измерване на връщаното гориво от инжектора. – Възможност за едновременно измерване на максимум 6 инжектора. Цена 79.90лв Окомплектовка: 6 х адаптер: за Bosch инжектори 6 х адаптер: за Siemens инжектори 6 х адаптер: за Delphi инжектори 6 х адаптер: за Denso инжектори 6 резервоарни бутилки за употреба при работещ двигател с вместимост – 105мл 6 устойчиви на гориво прозрачни маркучи с дължина L-650мм 6 мензурни манометърни тръби за употреба.

  Съдомиялна AEG 45см

Експресно инсталиране на Windows или Android в рамките на един час за windows 10 или Android за вашия телефон и малко повече за windows 7 – след предварителна уговорка За компютри: Експресната услуга е 30лв и включва: инсталиране на Windows и допълнителен пакет от програми за работа. Предлагаме и профилактика(почистване на охладителната с-ма, смяна на термопаста и подложки, дезинфекция и почистване на клавиатура, дисплей, корпус) за лаптопи на цена от 30лв. Услугата се извършва в сервиза ни на ул. Иван.

Нов стенд (тестер) за изпитване на комънрейл (common rail)дюзи Бош Денсо Делфи. Машината е внесена от Полша. Тестера може да се използва и с ръчна помпа за дюзи. -Частна -Доставката се поема от: купувача, лично предаване -Състояние: ново -Тип: професионални

  Двигател VW код BMD

Продавам бензинова лампа бензинова , вече не ни трябва само пречи на някой може да му върши работа 35лв -Частна -Доставката се поема от: лично предаване -Състояние: използвано

Услугата ”стандартен монтаж” представлява цялостната инсталация и пускане в експлоатация на климатичната система и включва следните дейности: 1. Закрепване на вътрешното тяло с дюбели върху стена на височина до 4 метра от земя, от-готов под или повърхност. 2. Изработка на един отвор за тръбен път в тухлена или бетонна стена с дебелина на стената до 30см. 3. Полагане на тръбен път между вътрешно и външно тяло с общ размер на тръбния път до 3 линейни метра. 4. Полагане на ел..