точиларка за банцигови ленти с автоматично чапразило,Германия,ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ВТОРА УПОТРЕБА ДЪРВООБРАБОТВАЩИ МАШИНИ-НАЙ ДОБРИ ЦЕНИ ,РОСВАЛ-MAШИНИ ЕООД вносител на богата гама машини за дървообработване и производство на мебели и други изделия от дърво. Фирмата поддържа постоянна наличност на повече от 150 употребявани машини. Клиентите имат възможност да видят и изпробват машините.могат да се предлагат … точиларка за банцигови ленти с автоматично чапразило

точиларка за банцигови ленти с автоматично чапразило,Германия,ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ВТОРА УПОТРЕБА ДЪРВООБРАБОТВАЩИ МАШИНИ-НАЙ ДОБРИ ЦЕНИ ,РОСВАЛ-MAШИНИ ЕООД вносител на богата гама машини за дървообработване и производство на мебели и други изделия от дърво. Фирмата поддържа постоянна наличност на повече от 150 употребявани машини. Клиентите имат възможност да видят и изпробват машините.могат да се предлагат и доставят машини по заявка.за оглед и проби всеки работен ден от 08.00часа до 16.00часа -Бизнес -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано

фирма ГУМИКС гр Пазарджик е специализирана в професионално /ЛЕПЕНЕ и РЕМОНТ/ на Гумено-Текстилни Транспортни ленти чрез:ТОПЛА или СТУДЕНА ВУЛКАНИЗАЦИЯ на посочено от клиента място- или при нас по размери на клиента.–––––––––––––––––––:ПРОДАЖБА и ДОСТАВКА на ГУМЕНО-ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ====================================1) /ЛЕПЕНЕ и РЕМОНТ/ на ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ чрез ТОПЛА ВУЛКАНИЗАЦИЯ :- извършва се до 1000мм широчина на лентата: – извършва се с преносима преса- извършва се на място посочено от клиента – Предимство: – След залепване лентата се пуска веднага в експлоатация.- супер подходяща.

Намаление! от 580.oo на 299.oo лева! Предпазния колан PETZL Avao Bod е създаден, за да подобри удобството при работа на височини. Petzl Avao Bod 1 е седалка за катерене с Х-образна конструкция от ленти на гърба, които допринасят за по добро разпределение на тежестта, като намаляват натиска в определени зони при продължително висене в колана. Сбруята разполага с широки и не много твърди кръстен колан и бедрени ленти, които изключително добре поддържат тялото и са подплатени с дишаща пяна.

Докато приказната сватба с всички ваши приятели и семейство в момента със сигурност не може да се говори, това не означава, че не можете да се чувствате като принцеса в големия си ден. Всъщност нещо толкова просто, колкото изборът на подходящите аксесоари, може да накара празнуването да се чувства също толкова вълшебно. Вземете тези любими сватбени ленти за глава например. Ако питате нас, това е съвременният еквивалент на носенето на корона. Помислете за това: Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън със.

фирма ГУМИКС гр Пазарджик извършва професионално ЛЕПЕНЕ и РЕМОНТ на „ГУМЕНО-ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ“ чрез „ТОПЛА или СТУДЕНА ВУЛКАНИЗАЦИЯ“- ДО ОБЕКТИТЕ в цялата страна / на посочено от клиента място /- или при нас по размери от клиента.- ПРОДАЖБА и ДОСТАВКА на „ГУМЕНО-ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ“- ЛЕПЕНЕ на ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ – по размери на клиента.за контакти: Д. Пандев /техник-технолог/

Бански от две части изработен от висококачествен материал и декориран с ленти в златист цвят. Push-up сутиен с твърди, подплатени чашки, банели и връзки на врата и гърба. Долнището е с удобни странични връзки. Състав: 80% полиамид, 20% еластан. Цена: 76лева Размер: С, М, Л, ХЛ, ХХЛ Страхотен бански костюм от две части в няколко цвята декориран със златисти ленти в размери до 2ХЛ 76 лв. 087 897 7599 Дамски спортен комплект от две части с дълъг ръкав в черен цвятДамски.

Модел: АМE-2040B Подемник 4.0т, НАЙ-ВИСОК КЛАС С ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОТКЛЮЧВАНЕ (ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО) С ПОДАРЪК ГАЙКОВЪРТ 1500Nm, НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА НА ПАЗАРА! Промоционална цена на подемника от 2490лв. СПЕЦИАЛЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПОДАРЪК на стойност 500лв – ПРОФЕСИОНАЛЕН СУПЕР МОЩЕН ГАЙКОВЪРТ 1/2 със сила 1500NM Автоматично заключване и отключване на рамената при повдигане и смъкване Повдигателна система от два хидравлични цилиндъра и вериги Предпазни ключалки блокиращи количките спрямо колоната Синхронизиране между количките чрез въжета Защита от претоварване на помпата чрез байпасен клапан Защита.

Монтажен работник за сглобяване на транспортни ленти