Транспортни услуги за Бургас и страната с голям закрит микробус. Винаги изряден и чист, както за къси така и за дълги и много дълги разстояния. Възможност за групажни доставки, повикване в друг град и транспортиране на товарът ви в желаното от вас селище след предварително авансиране. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час … Транспортни Услуги Бургас – Пренасяне на багаж, мебели, вещи до всеки град в България

Транспортни услуги за Бургас и страната с голям закрит микробус. Винаги изряден и чист, както за къси така и за дълги и много дълги разстояния. Възможност за групажни доставки, повикване в друг град и транспортиране на товарът ви в желаното от вас селище след предварително авансиране. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За България на цени от 0,50 лв./км. Цените са в зависимост от обема, големината, теглото и вида на товара. Превозваме мебели, имущество, стоки, машини, оборудване, скутери, извозване и изхвърляне на мебели, вещи, бяла техника, преместване на офиси и много др. Микробусът е комфортен за дълъг път и разполага с общо три места. Товарното отделение е с размери 3,70 дълж. -1,80 шир. -1,90 вис. Товаримостта на автомобила е до 1000 кг. Допълнително оборудване – количка, въжета за укрепване. rabota vidin
rabota vidin изхвърляне мебели бургас пренасяне багаж бургас скутер 50 транспортни услуги бургас пренасяне багаж бургасскутер 50

  Всеки има право да участва,можете да разгледате работи в нашата папка микроблейдинг или директно на страницата!Тел.за вр…

088 938 7127

https://www.tovarnotaxi.com/bg/products/transportni-uslugi-burgas

област Бургас, Бургас

Транспортные услуги, Грузоперевозки – Бургасе, Болгария, Europe – Кондиционер. www.tovarnotaxi.comТоварни превози за Бургас и страната. Транспортни услуги – закрит Бус. Транспортни Услуги / Товарно Такси Бургас – Превоз на багаж, мебели, бяла техника.

Транспортни услуги за Бургас и страната със закрит микробус. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За България на цени от 0,50 лв./км. Цените са в зависимост от обема, големината, теглото и вида на товара. Микробусът е с климатик и е комфортен за дълъг път, разполага с общо три места. Размери на товарното отделение – дължина – 3,70м., широчина 1,90м., височина – 1,90м. с тегло на товара до 1200 кг..

Най-ниски цени – български екип! Бургас и региона. Имате нужда от изхвърляне и извозване на мебели, демонтаж на секции, легла, гардероби почистване на мазе, мазета, тавани и др? Фирмата ни предлага натоварване и извозване на непотребни вещи, стари мебели, ел уреди, стари дрехи и др. и извозване до сметище. Почистване на общи мази, ХАМАЛСКИ и транспортни услуги в Бургас НА НАЙ-НИСКИ Цени. БЪЛГАРСКИ ЕКИП! Извозване на мебели, обзавеждане, ел уреди, стари мебели, легла, строителни отпадъци, ненужни вещи, дрехи и много.

  -50% Диретно от Вносителя Харли Ел мотор 2000 Вата с ФУЛ Екстри

Транспорт + хамалски услуги, български екип на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, товарене и разтоварване – Гаранция и качество – Без почивен ден! ЦЕНИ от 20лв на курс. Фирма ”Услуги Бургас ” с изцяло български екип предлага: преместване на багаж, превоз на мебели, транспорт на мебели + товарене и разтоварване, преместване на бяла техника, товарни превози от и до Бургас на цени от 20лв на курс и цени от 10лв на час за товарене и разтоварване. НИСКИ ЦЕНИ. Дължина 4.4м – височина 1.90м.

Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени – 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество.

Мы говорим по русски. Грузоперевозки, переезды. Транспортни услуги. Товарен превоз, камион за пренасяне на багаж, мебели и техника. Цена за града-50 лв. за първите три часа. След което се доплаща по 20 лв на час. Товарачите работят за 20 лв. на час на човек, като минималната поръчка е за два часа. Момчетата са културни и вежливи. Работи се тихо и на темпо. Изнасяме и извозваме стари мебели и битова техника. Карусерията е закрита с бризент. Дължина 5,20метра, ширина-2,40м., височина 1,90м..

  Собственик отдава гараж под наем в кв. Здравец Изток

КОНСТРУКТ БГ – гр. Плевен (тел. 0883-398199 и 0887-528781) предлага услуги по: – монтаж на мебели и аксесоари; – демонтаж на мебели; – дърводелски услуги; – дърводелец; – сглобяване на мебели; – разглобяване на мебели; – мебелен майстор; – лекотоварни транспортни услуги на мебели и други вещи – до 2 тона; – товаро-разтоварни (хамалски) услуги; – хамали; – транспортни услуги; – транспорт; – превоз; – преместване на дома; – пренасяне на дома; – контейнери за строителни и други отпадъци.

Транспортни Услуги за Бургас и страната, превоз на мебели, превоз на багаж и покъщнина, изхвърляне на мебели вещи, товарни превози със закрит микробус до 1, 2 тона и до 13 куб.м. Вътрешно товарно пространство дължина – 3, 70м., широчина 1, 90м., височина – 1, 90м. Цени за Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км. Извън града цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта.