Транспортни услуги за Бургас и страната със закрит микробус. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За България на цени от 0,50 лв./км. Цените са в зависимост от обема, големината, теглото и вида на товара. Микробусът е с климатик и е комфортен за дълъг път, … Транспортни Услуги / Товарно Такси Бургас – Превоз на багаж, мебели, бяла техника.

Транспортни услуги за Бургас и страната със закрит микробус. Цени за гр. Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За България на цени от 0,50 лв./км. Цените са в зависимост от обема, големината, теглото и вида на товара. Микробусът е с климатик и е комфортен за дълъг път, разполага с общо три места. Размери на товарното отделение – дължина – 3,70м., широчина 1,90м., височина – 1,90м. с тегло на товара до 1200 кг. и до 13 куб.м. Допълнително оборудване – количка, въжета за укрепване.

Автомобилът се поддържа винаги в изрядно състояние с готовност за превоз на товарът Ви.

Услугите които предлагаме са:

– Транспортни услуги от Бургас до всяка точка на страната
– Преместване на покъщнина – България – Гърция / Гърция – България; България – Румъния / Румъния – България;
– Преместване на офис оборудване или оборудване на ресторанти от Бургас до всяка точка на страната или обратно;
– Пренасяне на бяла техника с бус;
– Превоз на всякакви видове товари – транспортиране на бяла техника, превоз на мека мебел – дивани, гардероби, шкафове, портманта, скутери, мотори, Атв-та, принтер машини, хладилни съоръжения за ресторанти и магазини.
– Пътна помощ или преместване на мотори, скутери, Атв-та в аварирало състояние или просто от един адрес на друг;
– Изхвърляне на стари мебели и извозването им до сметище;
– Превоз на багаж, вещи, мебели, покъщнина от и в Бургас и до всяка точка на страната.
– Транспортиране на строителни материали – гипсокартон, сухи смеси, дървен материал, осб – плочи, греди, плочки, фаянс, теракот директно от магазина от който сте ги закупили до ваш адрес.
– Превозване на градински мебели, шатри, шезлонги, столове, маси директно от магазина;
– Преместване на складове, офиси и магазини от един адрес до всяка точка в страната;
– Транспортиране на музейни експонати, археологически находки;
– Превоз на бидони и едно кубикови цистерни и много други. превоз мебели бургас
превоз мебели бургас стар мотор товарно такси бургас превоз багаж страната скутер 50 товарно такси бургаспревоз багаж страната

  Ланец и Гривни и Комплекти медицинска стомана Никога не променя цвета

088 938 7127

https://www.tovarnotaxi.com/bg/products/transportni-uslugi-burgas

област Бургас, Бургас

Транспортные услуги, Грузоперевозки – Бургасе, Болгария, Europe – Кондиционер. www.tovarnotaxi.comТоварни превози за Бургас и страната. Транспортни услуги – закрит Бус. Транспортни Услуги Бургас – Пренасяне на багаж, мебели, вещи до всеки град в България

Фирмата ни предлага сигурни и надежни транспортни услуги в Бургас и региона. Цени – 20лв за курс в Бургас. Качествено и бързо преместване на вашите мебели от врата до врата + товарене и разтоварване от нашият екип. Разполагаме с различни въжета за укрепване на вашите мебели, домакински уреди и вещи. Фолиране и предпазване от удари на вашите мебели и др. Предлагаме качествени хамалски услуги на най-ниски цени! Екипа ни е изцяло от българи. Превоз на мебели, превоз на домашно имущество.

  Ремонт на Покриви Строителни услуги

Фирма „КОНСТРУКТ“ БГ (тел. 0883-398199 и 0887-528781) – гр. Плевен предлага: – Хамалски услуги – Хамали Плевен – Товарене – Разтоварване – Качване – Носене – Преместване на дома и офиса – Пренасяне – Транспорт – Транспортни услуги – Превоз на багаж – Монтаж на мебели (сглобяване на мебели); – Демонтаж на мебели (разглобяване на мебели); – Дърводелски услуги (дърводелец); – Транспортни услуги (транспорт); – Контейнери за боклук; – Изхвърляне на боклук; – Извозване на строителни отпадъци; – Хамалски услуги;.

Транспорт + хамалски услуги, български екип на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ, товарене и разтоварване – Гаранция и качество – Без почивен ден! ЦЕНИ от 20лв на курс. Фирма ”Услуги Бургас ” с изцяло български екип предлага: преместване на багаж, превоз на мебели, транспорт на мебели + товарене и разтоварване, преместване на бяла техника, товарни превози от и до Бургас на цени от 20лв на курс и цени от 10лв на час за товарене и разтоварване. НИСКИ ЦЕНИ. Дължина 4.4м – височина 1.90м.

Най-ниски цени – български екип! Бургас и региона. Имате нужда от изхвърляне и извозване на мебели, демонтаж на секции, легла, гардероби почистване на мазе, мазета, тавани и др? Фирмата ни предлага натоварване и извозване на непотребни вещи, стари мебели, ел уреди, стари дрехи и др. и извозване до сметище. Почистване на общи мази, ХАМАЛСКИ и транспортни услуги в Бургас НА НАЙ-НИСКИ Цени. БЪЛГАРСКИ ЕКИП! Извозване на мебели, обзавеждане, ел уреди, стари мебели, легла, строителни отпадъци, ненужни вещи, дрехи и много.

  Едностаен апартамент с южно изложение в гр. Бургас

Транспортни Услуги за Бургас и страната, превоз на мебели, превоз на багаж и покъщнина, изхвърляне на мебели вещи, товарни превози със закрит микробус до 1, 2 тона и до 13 куб.м. Вътрешно товарно пространство дължина – 3, 70м., широчина 1, 90м., височина – 1, 90м. Цени за Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км. Извън града цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта.

Товарни превози за Бургас и страната с голям закрит микробус. Превоз на мебели, багаж, бяла техника покъщнина със закрит микробус с тегло до 1,2 тона и до 13 куб.м. Размери на товарното пространство дължина – 3, 70м., широчина 1, 90м., височина – 1, 90м. Цени за Бургас 20 лв., за първият час и 10 лв. за всеки следващ започнат час. За страната на цени от 0,50 лв./км. Извън града цените са в зависимост от разстоянието, обема и тежестта на товара..

Извършваме транспортни услуги със следните превозни средства: Камион до 20 куб с размери на товарното помещение 4,10 дължина 2,05 ширина и 2,20 височина. Микробус дълга и висока база до 10 куб. с размери на товарното помещение 3, 40 дължина, 1, 80 широк, 1, 90 висок. Предлагаме транспорт от складове и магазини до адрес. Качване на нови мебели, техника и строителни материали до дома. Преместване на домове, офиси, квартири, магазини. По желание на клиента осигуряваме опитни работници – хамали. Изхвърляне.