Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на къмпинг Гардения -почти до алеята за морето. Къмпингът е изключително добре уреден , много организиран, много безопасен-шофирането на автомобили на територията му е забранено, така че е перфектен за деца. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна с керамичен плот , хладилник … Уникална каравана на Къмпинг ГАРДЕНИЯ с гледка към морето-есен,зима

Давам под наем каравана за нощувки . Караваната е разположена на къмпинг Гардения -почти до алеята за морето. Къмпингът е изключително добре уреден , много организиран, много безопасен-шофирането на автомобили на територията му е забранено, така че е перфектен за деца. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна с керамичен плот , хладилник , пералня както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е с две спални,телевизия и WIFI, има всичко необходимо за дълъг и приятен престой. Има изградена самостоятелна баня и таолетна. Цената включва всички консумативи за периода и не се налага никакво доплащане. Караваната има много романтично разположение. Подходяща е както за почивка,така и за място за релакс и уединение. Мястото е наистина уникално, изключително зареждащо и вдъхновяващо! -Бизнес

  Нощувки Варна топ център

Караваните са разположени върху пясъчната ивица на къмпинг Градина на първа , втора , трета и четвърта линия . Караваните ни са оборудвани с всичко необходимо за вашата приятна почивка на къмпинг , а именно : 4-6 легла , хим. тоалетна /която ако решите да ползвате си я обслужвате вие ! /, възглавници , одеяла , олекотени завивки , цялостна кухненска посуда , прибори за хранене и всякакви чаши ,по два хладилника , котлон , кафеварка , парти грил .

Отдава се контейнер под наем на къмпинг Гардения,разполагащ с две отделни самостоятелни стаи, огромна веранда, баня и тоалетна. Оборудван с всичко необходимо за една приятна почивка на едно или две семейства или по-голяма компания. Къмпинг Гардения е разположен на 1км.от гр. Китен. Разполага със собствен плаж, а в непосредствена близост е и плаж Корал. За посетителите си предлага многобройни удобства,като :детска площадка с катерушки и пързалки, превоз на багаж от паркинга до мястото за настаняване, магазин,ресторант,лекар и др. Къмпингът.

  Триместна триколка – скутер – перфектно качество

Каравана Family е разположена на кайт къмпинг Kite2go Beach с гледка към морето. Намира се брега на залива Вромос до Атия. Разполага с 1 голямо легло, двуетажни легла и сепаре, което може да стане на още едно детско легло. Може да спят 2 възрастни с 2 или 3 деца. Цени за лято 2021г. За периода от 01.08.21 до 31.08.21 – 90,00лв; За периода от 01.09.21 до 31.09.21 – 80,00лв; *Забележка: – Посочените цени са за каравана 1 семейство/2-5 души/. -.

Добре дошли в Caravaniya! Ние ви предлагаме да прекарате една вълнуваща и незабравима лятна почивка. Намираме се на къмпинг Гардения между Китен и Лозенец. Къмпингът разполага със собствен плаж, който се намира на 100м. от караваната. За ваше удобство и сигурност къмпингът предлага: • контролиран достъп • денонощен медицински пункт с лекар • ресторант • детски кът • супермаркет Караваната е оборудвана с всичко необходимо за комфорта на престоя ви. Верандата пред караваната е новопостроена с гледка към морето. Тя.

Къмпинг „“Гардения““каравана“Безгрижно лято“ с. Лозенец, Бургас 27 септември Не е указана

  Двустаен апартамент с гледка към морето и басейна, на метри от плажа

Къмпинг „Градина“ е един от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по Българското Черноморие. Най-запалените караванаджии  могат да резервират място където могат да поставят навеси от естествени материали за пълна романтика с изглед към морето. Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 80 кв.м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено. мръсна канализация Присъединяването към водата става с шланг (маркуч) към изграден модул с кран 1/2. За всеки парцел има предвиден собствен извод с предпазител и присъединяването.

Отдава се каравана на брега на Черно море в къмпинг Китен. Краваната се намира на метри от плажа и има видимост към морето . Тя е разположена на изключително красиво и недокоснато място -първа линия на морето, в полите на Странджа планина ,и на устието на река Караагач. Караваната има изграден навес с кухненска част, включваща фурна и керамичен плот , голям хладилник и фризер , както и всекидневна с място за сядане. Мястото е напълно оборудвано. Караваната е.