Индивидуални уроци по гръцки език за деца и възрастни в удобен ден и час. Онлайн или присъствени. Посещение при ученика 088 804 0222 област София, София, Кв. БОРОВО Уроци гръцкиУроци по гръцки езикУроци по български езинЧатни уроци по българскиУроци по гръцки език Курс за брокер на имоти в цялата страна – Пловдив, София и други … Уроци по гръцки език

Индивидуални уроци по гръцки език за деца и възрастни в удобен ден и час. Онлайн или присъствени. Посещение при ученика

088 804 0222

област София, София, Кв. БОРОВО

Уроци гръцкиУроци по гръцки езикУроци по български езинЧатни уроци по българскиУроци по гръцки език

Курс за брокер на имоти в цялата страна – Пловдив, София и други градовеКурс по гръцки и уроци по гръцки език в София, Пловдив и други градове. Частни уроци по гръцки език. Курс за ЕКСКУРЗОВОД в цялата страна. Курс за екскурзовод в Пловдив, Бургас и в други градове. Частни уроци по история в София, Пловдив, Варна и Бургас. Групи по история и частни уроци. Частни уроци и курсове по италиански език в цялата страна – София, Пловдив и други градовеЧастни.

  Дамски часовник Clueless

ЦЕНТЪР ДАВИТОЗ групови курсове и индивидуално обучение по АНГЛИЙСКИ език в София, Варна и Бургас. Частен урок по английски в удобно за Вас време. – Дневни, вечерни, през седмицата и съботно-неделни курсове – Шестседмично, двумесечно и тримесечно обучение – Частни уроци по английски в градовете София, Варна и Бургас, а по желание и онлайн за всички градове – Висококачествена подготовка за изпити: TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, SAT, GRE, GMAT, STANAG и др. – Отделни групи.

Дългогодишен преподавател по гръцки език в Института за чуждестранни студенти, Софийския и Нов български университети, възпитаник на Атинския университет, завършил българска филология в Софийския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство ”Малярис”, заклет преводач към гръцкото посолство в София с богат опит в икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага частни уроци по български език на гърци, живеещи, работещи или студенти в София, използвайки най-съвременните и ефективни учебни системи, както.

  Смарт Гривна M116 Кръвно налягане, Крачкомер, Калории, Пулсомер, Фитнес, Напомняне за повикване

088 449 1616 Изгодни частни уроци по английски език във ВарнаЧастни уроци по английски език в Люлин, Обеля и Надежда Английски език по домоветеИндивидуални курсове по английски език във ВарнаЧастни уроци по БЕЛ в ЯмболУчители по английски език във ВарнаОнлайн уроци по математика в цяла БългарияОнлайн уроци по БЕЛ в цяла БългарияОнлайн уроци по биология и химия в цяла България

Дългогодишен преподавател по гръцки език в Софийския и Нов български университети, специалист по бизнес терминология на гръцки език, възпитаник на Атинския университет, автор на гръцко-български речник, издание на най-голямото гръцко издателство /Малярис/, заклет преводач към гръцкото консулство в София с голям опит в областта на икономическата, финансовата, банковата и юридическа терминология, превел до момента и 3 книги, предлага писмени /18 лева на страница от 1800 знака/и устни преводи /90 лв. на всеки час/ и придружава в Гърция и Кипър.

  Уроци по Пиано Бургас

089 485 0660 Изгодни частни уроци по английски език във ВарнаЧастни уроци по английски език в Люлин, Обеля и Надежда Английски език по домоветеИндивидуални курсове по английски език във ВарнаЧастни уроци по БЕЛ в ЯмболУчители по английски език във ВарнаОнлайн уроци по математика в цяла БългарияОнлайн уроци по БЕЛ в цяла БългарияОнлайн уроци по биология и химия в цяла България

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV Ви предлага обучение по Гръцки език посредством комуникативна и модерна методика, с разнообразна насоченост и във формата, която ви подхожда. Броят на хората, изучаващи гръцки, расте с всяка изминала година, а техните нужди се различават, така че ние си поставяме за цел да намерим оптималния вариант за всеки от Вас. Предлагаме ви курсове по Гръцки език за начинаещи и напреднали от 1-во до 5-то ниво. С вас ще работи квалифициран и опитен преподавател /филолог/.