Утре е Благовец. В миналото всяка дама знае че от този ден нататък се пробиват ушите на малките момиченца с обички. Но. ⚔️ Утре ще гледаме взривяващ дуел! ???? Тази битка на Арената не е за изпускане, защото е наелектризирана с много емоционален заряд. ⚡️ Коя дама искаш да победи? Гледай утре във Фермата … Утре е Благовец.В миналото всяка дама знае че от този ден нататък се пробиват ушите на малките момиченца с обички.Но.

Утре е Благовец. В миналото всяка дама знае че от този ден нататък се пробиват ушите на малките момиченца с обички. Но.

⚔️ Утре ще гледаме взривяващ дуел! ???? Тази битка на Арената не е за изпускане, защото е наелектризирана с много емоционален заряд. ⚡️ Коя дама искаш да победи? Гледай утре във Фермата от 20:00 по bTV! #Фермата#ФерматаПътятНаЕднаМечта

⚔️ Утре е ден за един достоен елиминационен дуел между пилота Петър и адвоката Асен! ????????На кого ще стискаш палци? ???? Не пропускай битката на честта – утре във Фермата от 20:00 по bTV! #Фермата#ФерматаПътятНаЕднаМечта

  Кератинова терапия с лифтинг от Yumi Lashes & Brows made in France Здрави, красиви, повдигнати и дълги мигли благодаре…

Колеги , готови ли сте за нов лайф с Михаела Боянова ? Утре 16 септември от 19:00 Тук в страницата на Volume Lashes Bulgaria Михаела ще разгледа 10 причини , поради които клиентите не се връщат обратно във вашия салон / не стават постоянни клиенти, също така има нови и интересни неща за споделяне ???? Ако и вие имате въпроси можете да ги зададете на ЛС или като коментар под снимката ! До утре ????

Детето ви има рожден ден, имен ден, кръщене, парти в училище или детската градина. ЧУДЕСНО! ПОЗВЪНЕТЕ! Ние ще ви забавляваме в любимия ви ресторант, дома ви, детската градина училище или парка с // КЛОУНИ, ПИРАТИ, ПРИНЦЕСИ, МИНИ МАУС //. В един рожден ден е включено /// ЗАБАВНИ ИГРИ, ПРАЗНИЧЕН ГРИМ, ФИГУРИ ОТ БАЛОНИ, ФОКУСИ, ДИСКОТЕКА С ТАНЦУВАЛНИ ИГРИ, DJ с ОЗВУЧАВАНЕ и МИКРОФОНИ на които децата могат да пеят ///. Забавленията са съобразени с възраста на децата. Предлагаме ПИНЯТА специално.

  Салон в Надежда 2.дава под наем едно работно място за маникюр и педикюр. Наема е символичен 220 лв.и е с включени консу…

Детето ви има рожден ден, имен ден, училищно парти или сте канени на сватба цялото семейство. ЧУДЕСНО! ПОЗВЪНЕТЕ! Ние ще ви забавляваме в любимия ви ресторант, дома ви, детската градина, училище или парка с // КЛОУНИ, ПИРАТИ, ПРИНЦЕСИ, МИНИ МАУС //. В един рожден ден е включено /// ЗАБАВНИ ИГРИ, ПРАЗНИЧЕН ГРИМ, ФИГУРИ ОТ БАЛОНИ, ФОКУСИ, ДИСКОТЕКА С ТАНЦУВАЛНИ ИГРИ, DJ с ОЗВУЧАВАНЕ и МИКРОФОНИ на коити децата могат да пеят ///. Предлагаме ПИНЯТА специално изработена за вашия празник //.

Ходжа Асибе предсказва бъдещето и вижда миналото. Разваля черни магии, събира разделени двойки. Изготвя муски за любов. Прави Бяла магия за любов. Помага при алкохолизъм, безплодие и хазартна зависимост. Бае против уроки, лее куршум. Ходжа Асибе премахва родови проклятия с древни ритуали и молитви от Корана, изчиства магии и отвързва завързан късмет. При нея идват и я търсят хора за съвети и помощ от цяла Европа. Помага на всеки доверил и се да намери най-подходящият начин за решаване на проблемите.

  Най-после тук! Известният Gordon Cutting & Finishing Hair е фантастичен и стилен професионален помощник, клас А, който п…

Цена на държач с къси страни – 30 лв Снимки – 2, 3 и 4 Цена на държач с дълги страни – 35 лв Снимки – 5, 6 и 7 Удължен болт с гайка – 10 лв Снимка – 8 Държача за 11 инчова сонда е проектиран за монтаж при счупване на ушите за захват на сондата, препоръчително е при закупуване на такъв държач да се вземе и удължен болт понеже оргиналният се захваща на 1-2 витки. Ремонтен кит.