Автентични мебели от ратан от 60-те години на миналия век. В много добро състояние. Ратан не липсва. Изтъканият ратан е в перфектно състояние. Той има три подвижни чекмеджета, също в много добро състояние. Хубав скрин, който лесно ще намери своето място във вашия дом (стая, детска стая и бебе), носейки красив реколта бохемски шик докосване! … Винтидж шкаф от ратан, скрин от ратан с три чекмеджета, нощно шкафче от ратан, ратан от 60-те години на миналия век, скрин от ратан, реколта от ратан

Автентични мебели от ратан от 60-те години на миналия век. В много добро състояние. Ратан не липсва. Изтъканият ратан е в перфектно състояние. Той има три подвижни чекмеджета, също в много добро състояние. Хубав скрин, който лесно ще намери своето място във вашия дом (стая, детска стая и бебе), носейки красив реколта бохемски шик докосване! Или за специален повод (рожден ден, коледен подарък) Неговите размери: Височина: 75 см / 29,5276 инча Ширина: 45 см / 17,7165 инча Дълбочина: 34 см / 13,3858 инча Височина на чекмеджето: 12 см / 4,72441 инча Ширина: 38 см / 14,9606 инча Дълбочина : 26 см / 10.2362 инча Общото му тегло: 7 кг със защитената си опаковка +++ за транспорт За транспорт, правя честна точка да ви осигуря сигурна опаковка +++, за да защитя максимално вашата покупка по време на транспортиране. Не се колебайте да отидете в моя магазин, за да намерите други реколта находки https://www.etsy.com/fr/shop/DimancheCestRederie? Ref = hdr_shop_menu Вижте също: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА Ако искате да купите няколко артикула, мога да преизчисля цената за доставка за вас, понякога по-икономична. Не се колебайте да ме попитате за повече информация. Ако имате някакви въпроси относно състоянието му, моля, попитайте ме, ще се радвам много, че мога да ви помогна. Удовлетвореността на клиентите е приоритет за мен. Ще се радвам да ви отговоря възможно най-скоро. След получаване на вашата покупка и за да разберете вашето удовлетворение, ще можете да оставите преглед. Ще се радвам да споделите вашия опит с бъдещите посетители. Благодарим ви за посещението и скоро ще се видим за нови находки в магазина ми ! Искрено Karl € 145,00 Винтидж шкаф от ратан, скрин от ратан три чекмеджета, нощно шкафче от ратан, ратан от 60-те години, скрин от ратан, реколта от ратан.

Ето едно доста старо легло, преработено в актуални цветове: тъмносиньо и златно, в много добро състояние. Аз го шлайфах, боядисах и защитих с антишоков сатенен лак. Той ще намери своето място в спалня като нощно шкафче или в къщата като малко допълнително парче мебели. Височина: 57 см. Висока част: 30×40 см. 70,00 € Нощно шкафче старо, стари мебели, реколта нощно легло, обновено легло, декорация на стая за гости, ретро нощно шкафче, старо нощно шкафче.

Шкаф за телевизор, шкаф за телевизор в скандинавски стил, шкаф за телевизор от естествено дърво, шкаф за рециклирано дърво, шкаф за телевизия реколта, винил шкаф Този шкаф за скандинавски стил е направен изцяло от рециклирано дърво. Ултра модерен, той ще намери своето място във всеки интериор, като шкаф за телевизор или случайно шкафче. Има шкафче с врата и рафт. Черно боядисаната дръжка също е изработена от дърво. Тя е защитена с безцветен матов лак. Размери: Д 100 х Д 37.

Номер на модела: Нощни шкафчета Модел: като снимка Показване Тип: Мебели за спалня Метод на монтаж: Монтаж Височина: 19,7 инча Номер на чекмеджето: 2 С ролки: Не Специфична употреба: Нощно шкафче Обща употреба: Домашни мебели Материал: UV триамин борд Персонализиран: Ouitype 1: липидна странична маса 2: бас маса тип 3: легло мебели тип 4: осветление на маса 21,96 € Многофункционални LED нощни шкафчета шкаф за съхранение нощно шкафче нощна масичка нощна масичка спалня нощно шкафче домашно обзавеждане за нощно осветление.

Шкаф за телевизор, шкаф за телевизор в скандинавски стил, шкаф за телевизор от естествено дърво, шкаф за рециклирано дърво, шкаф за телевизия реколта, винил шкаф Този шкаф за скандинавски стил е направен изцяло от рециклирано дърво. Ултра модерен, той ще намери своето място във всеки интериор, като шкаф за телевизор или случайно шкафче. Има шкафче с врата и рафт. Черно боядисаната дръжка също е изработена от дърво. Тя е защитена с безцветен матов лак. Размери: Д 100 х Г 37.

HiFi шкаф, шкаф за рециклирано дърво hifi, шкаф за винил винил, шкаф за рециклирано дърво, шкаф за винтидж стил, дървен шкаф. Този hifi шкаф за ретро стил е направен изцяло от рециклирано дърво. Има два високи шкафа за hifi оборудване и два големи ниски шкафа, един с метални разделители за съхранение на винилови плочи, другата с два подвижни рафта. Крачета за фиби от черен метал. Дървото е защитено с безцветен матов лак. Размери: Д 100 х Г 40 х В.

Нисък шкаф от масивно дърво от 50-те години на миналия век, с врата, две ниши и две чекмеджета. Три хромирани бутона. извита мебел на фасадата, която й придава елегантност и изисканост. Мебели, намерени и преработени в работилницата. Осветено дърво, оставящо няколко розови тона от стария нюанс и прозрачен восък. Вашето розово дърво, поставено върху определени части от мебелите, за да енергизира мебелите с геометрични фигури. Дебел и висококачествен мраморен плот в розови нюанси в съответствие с тоновете на дървото! Мебелите.

Малък случаен шкаф, който може да служи като нощно шкафче, преработен в индустриален стил в метално сиво и елово зелено Височина: 63 см Д х Ш: 36×36 см 40,00 € Малък индустриален страничен шкаф, индустриално легло, преработен шкаф, индустриално нощно шкафче.