Време е за ремонт и подготовка на дома за студените зимни дни! Всеки има нужда от достатъчно място, къдетода подреди обемните топли зимни дрехи и завивки и няма по-подходящ момент да се сдобиете с нов красив вграден гардероб, в който винаги да има достатъчно място за всичко! Ето един подходящ вариант да направите това, както … Време е за ремонт и подготовка на дома за студените зимни дни! Всеки има нужда о

Време е за ремонт и подготовка на дома за студените зимни дни! Всеки има нужда от достатъчно място, къдетода подреди обемните топли зимни дрехи и завивки и няма по-подходящ момент да се сдобиете с нов красив вграден гардероб, в който винаги да има достатъчно място за всичко! Ето един подходящ вариант да направите това, както сториха поредните наши доволни клиенти. За повече информация можете да се свържете с нас, като ни пишете в месинджър или ни потърсите по телефона. Очакваме Ви! #EurocomfortGroup #МебелиПоПоръчка #ДизайнерскоОбзавеждане

Гн-Ставрев РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА ГАРАНЦИЯ ОТ 5-15 Години Гаранция ПРЕДЛАГАМЕ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: 1. Ремонт на покриви. 2. Цялостно изграждане на нов покрив. 3. Поставяне на битумни керемиди. 4. Пренареждане на керемиди. 5. Хидроизолация на покриви. 6. Премахване на съществуваща хидроизолация. 7. Демонтаж и монтаж на хоризонтални и вертикални улуци. 8. Отстраняване на течове-100% гаранция. 9. Смяна на капандури. 10. Обшиване на бордове с ламарина 11. Обшиване на комини с ламарина. 12. Тенекиджииски услуги. 13. Дървени покривни конструкции. 14. Усвояване.

  Двустаен апартамент до Пълмед

**** ЕКСПРЕСНИ ОГЛЕДИ! ***** ЗА ЦЕНИ И ОФЕРТИ НА ТЕЛЕФОНА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ***** Строителна фирма предлагаща всички видове покривни ремонтни дейности и изграждане на нови покриви. Също така наи-новата иновативна отводнителна система от АМЕРИКАНСКИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ БЕЗ ЛИМИТ НА ДЪЛЖИНАТА: Нашата фирма се старае за коректно отношение към всички клиенти и качествено изпълнение на всички задачи. Фирмата ни предлага дългосрочна гаранция от 5 до 15 години. Подписване на фирмен договор с описание на всички ремонтни дейности в него срок.

Избирайки нас вие получавате 100% качествен ремонт на вашия покрив Гарантирано Качество. Бригада за РЕМОНТ на ПОКРИВИ, Изграждане на нови покриви Конструкции, Хидроизолация на покриви, Ако имате нужда от майстори за, ремонт на покриви, вие сте на точно място. Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни – докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от, ремонт на покрив, или частичният ремонт е също вариант. Като цяло е важно.

  Подготoвкa за Сертификати по Испански Език: DELE.

Работи на територията на цяла  България промоция 10% отстъпка за всички наши услуги www.roofmaster-bg.com ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ  Цената с труд и материали – 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали – 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали – 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ:   1. Ремонт на покриви  2. Цялостно.

Работи на територията на цяла България промоция 10% отстъпка за всички наши услуги www.roofmaster-bg.com ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ  Цената с труд и материали – 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали – 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд и материали – 55.00 до 90.00 лв/м2 ПРЕДЛАГАМЕ ПЪЛНА ГАМА ОТ РЕМОНТНИ УСЛУГИ:   1. Ремонт на покриви  2. Цялостно.

  Зимни дамски ботуши кубинки – Lowa

ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНИТЕ ДЕЙНОСТИ 10 ДО 15 ГОДИНИ Хидроизолация навеси всякакви тенекеджийски услуги изготвяне на индивидуални оферти не се колебайте да ни позвъните да ви предложим най-добрата оферта за вашия покрив хидроизолация пловдив работно време 09:00 – 21:00 без почивен ден 1. РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ  Цената с труд и материали – 11.00 до 13.00 лв/м2 2. ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ Цената с труд и материали – 10.00 до 11.00 лв/м2 ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ Цената с труд.

Сливен ремонт бойлер. Монтаж на бойлер Сливен. Ремонт на бойлер Сливен Ремонт на бойлер Елдом, Дипломат, Теси и други. Смяна на нагревател на Бойлер Сливен. Смяна на копче на Бойлер Сливен. Сервиз за бойлери в Сливен Ремонт на бойлери по домовете Сливен в удобен за вас ден и час Станислав Ангелов. Ремонт на бойлери в Сливен. Ремонтирам бойлерите Елдом, Tesy, Дипломат, и мн. други. Извършвам демонтаж-монтаж (ремонт на бойлер) в удобен за Вас ден и час! При мен получавате: коректност.