ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ СО2 + ЕЛЕКТРОЖЕН (МIG/ММА) 250А Най-ново поколение инверторни машини. Телоподаващо + Електрожен (Со2/ММА) Заварки на бронз, месинг, чугун, алуминий. Работи с електроди до/включително 5мм Заваря и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ. В комплекта: – Комбиниран телоподаващ апарат + електрожен – Ръкохватка за МИГ заваряване с евробукса с дължина: 4 метра. – … Y10 Професионално Телоподаващо с Електрожен 250А -Р. вентил, 4м. шланг

ИНВЕРТОРЕН ТЕЛОПОДАВАЩ АПАРАТ СО2 + ЕЛЕКТРОЖЕН (МIG/ММА) 250А
Най-ново поколение инверторни машини. Телоподаващо + Електрожен (Со2/ММА)
Заварки на бронз, месинг, чугун, алуминий. Работи с електроди до/включително 5мм
Заваря и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ.
В комплекта:
– Комбиниран телоподаващ апарат + електрожен
– Ръкохватка за МИГ заваряване с евробукса с дължина: 4 метра.
– Кабел маса
– Кабел с ръкохватка за електроди
– СO2 маркуч
–резервни дюзи
– Гаранционен срок: 1 година.

ПОДАРЪК – Редуцил вентил с вграден подгревател за Аргон/СО2 бутилки.

Характеристики:
2 броя регулатори ф63 за входящо и изходящо налягане:
-манометър за входящо налягане-150bar
-манометър за изходящо налягане-0-10bar
-вграден подгревател
Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 10-250 ампера, монофазни/220V/.
Захранваща мощност: 7.3 kVA, Степен на защита: IP23.
Работи с тел размери 0.6, 0.8 и 1.00 и 1.2 мм. и с ролки от 1 и 5 кг.
Заварява с електроди до 5 мм. Тегло – 14 кг.
Размери Д/Ш/В : 52/31/43 см.
Предназначен е за ремонтни и сервизни дейности. Поради малкия си габарит, тегло и широкия спектър на заваряване с HITECH ТЕХНОЛОГИЯ заварява почти всички видове метал и е удобен за монтажни заварки от професионалисти и начинаещи заварчици.
ГАРАНЦИОННО И СЛЕД ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ -Бизнес -Доставката се поема от: купувача -Състояние: ново

  Кантираща машина Бранд

Заваръчен апарат Искра CT-530 (CUT / TIG / MMA) – универсална машина за заваряване и рязане на различни метали и сплави. Може да се използва както за домашни потреби, така и в малки индустрии, сервизи, автосервизи. Основната му особенност е възможност за работа в 3 режима: дъгово/аргоново заваряване и плазмено рязане. Кратко описание на характеристиките на режимите:  1. Заваръчен електрожен-инвертор Искра CT-530 – режим на дъгова заварка с електрод (MMA). Диапазон на регулиране на тока: 20-300A Диаметър на използваните електроди:.

Телоподаващо Искра MIG-360GD Industrial Line е професионално оборудване, което предназначено за постояннни продължителни работи. Малък размер ви позволява да работите в работилници, на строителни обекти и в частни домове. Устройството има мощност 7.0 kW (220В). Устройството има защита от прегряване, която позволява използването на устройството за дълго време. Микропроцесорно управление ви позволява да правите различни гъвкави настройки по време на работа. Ампеража се регулира от 10 до 340А. За висококачествена работа в полуавтоматичен режим използва се тел с диаметър.

  Гащеризон работно облекло

Искра MIG360 IndustrialLine. Комбиниран инвертор за полуавтоматично и дъгово заваряване. Универсален заваръчен инвертор, който може да се използва за заваряване на метали в режими MIG и MMA. Идеален за всякакви цели и професионална употреба в автосервизи. Също така работи с аргон. Мощен, лек, достъпен. Полуавтоматичното заваръчно устройство Искра MIG360 IndustrialLine е изградено със съвременни IGBT технологии. Много се отличава от други модели според показателите за високата мощност при компактни размери, икономичното потребление на енергия, надеждността и дългият срок на експлоатация..

Работи както с газ, така и с флус. Полуавтоматична заваръчна машина Edon SMARTMIG 275 може да извършва полуавтоматично заваряване с тел със сърцевина (флюс) без използване на CO2 газ, за ​​това машината осигурява промяна на полярността, която се показва на предния панел на полуавтоматичното устройство . Ниската консумация на енергия (не повече от 4,2 kW) на полуавтоматичния инвертор ви позволява да свържете устройството както към обикновена 220V мрежа, така и да го стартирате с помощта на бензинов или дизелов генератор.

Полуавтоматичен инверторен заваръчен апарат Stromo SWM 330 може да заварява с тел и електроди. Прекрасен, висококачествен инструмент с малки размери, който ви позволява да заварявате различни видове материали в домашната среда и в сервизи. Друг отличен индикатор на това устройство е способността да работи от мрежа, с ниско напрежение. Този модел разполага и с отлична охладителна система, която го предпазва от прегряване, като в допълнение към това на корпуса е разположен индикатор за прегряване. Инсталирани са регулатори на подаване.

  Серия /Professional/-250R – Електрожен с аргон 250 ампера

Полуавтоматичен инверторен заваръчен апарат Stromo SWM 330 може да заварява с тел и електроди. Прекрасен, висококачествен инструмент с малки размери, който ви позволява да заварявате различни видове материали в домашната среда и в сервизи. Друг отличен индикатор на това устройство е способността да работи от мрежа, с ниско напрежение. Този модел разполага и с отлична охладителна система, която го предпазва от прегряване, като в допълнение към това на корпуса е разположен индикатор за прегряване. Инсталирани са регулатори на подаване.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОЖЕН КОМБИНИРАН С ТЕЛОПОДАВАЩО MIG/MMA 250 Професионален Инверторен Телоподаващ Заваръчен апарат работещ с телове размер 0.6 – 1.2 мм в комбинация с електрожен Мощност 250А , заваря с електроди до 5мм Регулиране на заваръчния ток/плавно/ 20-250 ампера, монофазни/220V/ Захранваща мощност: 7,3 kVA, Степен на защита: IP23 Заваряват черно(стоманена тел и газ CO2), Алуминий(тел алумин). Заварки на бронз, месинг, чугун… Заваря и неръждавейка с неръждаема тел и ГАЗ. Машината работи с телови ролки от 5 кг Цената включва немски шланг.