За наши Нидерландски партньори търсим кандидати, с опит във филетиране, рязане, …

За наши Нидерландски партньори търсим кандидати, с опит във филетиране, рязане, обезкостяване и други дейности, изискващи опит с нож в преработката на свинско месо.

📌Изисквания към кандидатите:

ОПИТЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!! Необходимо е също така кандидатите да са в добро общо здравно състояние и да имат готовност за започване възможно най-скоро.

📌Условия на работа:
❗️Гарантиран седмичен минимум от 38 работни часа седмично, които, като до 38мия стартовото заплащане е 10,77 евро / час Бруто, като скоро след започване би могло да се увеличи, при добро представяне от Ваша страна.
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧАСОВЕ, които се заплащат на по-висока ставка
📌Първо плащане през третата седмица, т.е – отложено плащане с две седмици. След това първо плащане, се преминава на ежеседмично – т.е всяка седмица.
📌 Осигурено е настаняване и служебен транспорт. Настаняването е по двама в стая, в напълно обурудвани къщи, като за настаняване и режийни, от брутната седмична заплата ще се удържат 99 евро/седмично.

КАНДИДАТСТВАНЕ:

📌В работно време: 09:00-18:00 – от понеделник до петък –
+359 899 735 540
📌Извън работно време – Viber Или office@worconnect.biz, където е необходимо на изпратите кратка информация за себе си, опитът, който имате, актуалнаснимка в цял ръст и контактни данни за обратна връзка.

Следваща дата на заминаване от България – 03/10
Възможност за заминаване, с организиран транспорт – всяка сряда и / или събота.

Разходите по транспорт са за сметка на кандидатите. В случай, че сте одобрени за заминаване, предлагаме опция за ползване на организиран транспорт от България до офис на Работодателя в Холандия, цената на билета е 140евро/човек.
Важно е да се има в предвид, че са ви необходими и средства за лични разходи за лични разходи до получаване на първа заплата!!!

Фирма Workconnect Ltd притежава разрешително за извършване на посредническа дейност в чужбина 2615/17.09.2018📌