Здравейте! Отново се търси работа! Работя, като рецепционист и си харесвам раб…

Здравейте!
Отново се търси работа! Работя, като рецепционист и си харесвам работата!
Но се налага да търся отново.
Майчин руски, говорим и писмен,работа с хотелски програми. Желателно, интервю на живо, защото написаното, не върши работа!
При преглед на CV, като се види ЕГНто, си представят някой, който е срещал Хан Аспарух на живо. Надявам се, че ще се намери работодател, който ще направи правилната преценка. Благодаря за отделеното време. Ако все пак, имам късмет, моля отговорете на лични.
На всички, хубав и успешен ден!

10 коментара

  1. Много скоро ще отварям хотел и наистина ще избера, хора с опит, хора обичащи професията и хора които умеят да комуникират! Години няма да гледам и ще давам заплата да стига за месец а не за седмица!

  2. страхотна презентация.това с ХАН АСПАРУХ е ТУШЕ-то.УСПЕХ

  3. Мога да коментирам като колега – Много коректна, отговорна и точна във всяко отношение!

  4. за съжаление работодателя(като цяло)гледа МЛАДОСТТА(щот си има плюсове според него),а дъл ще му върши работа е друг въпрос…………………..ма и ние ДЪРТАНЯНИТЕ не сме за бунището-ЗНАЕМ и МОЖЕМ

  5. Иначе измислиха 65 г.за пенсия ,а дотогава умирай прав……никой не ще да те вземе че си дърт вече на изхвъргачката…….те управляващите гробари нали са добре ,хем не работят хем взимат тлъсти заплати че и бонуси ,да не изхарчат заплатата……майка ви изроди да еба ,гладни кучета герберски…..

  6. Млади търсят щото да могат да ги лъжат……да им работят без пари…..

  7. Някой който е видял ХАН АСПАРУХ НА ЖИВО 😂😂😂😂😂

  8. Успех

  9. С руски език ако искаш в германия има работа..поне 5 сигурни оферти..

  10. Къде е хотела ?

Comments are closed.