Здравейте прекрасни хора! Минавам само да ви кажа, че ако имате нужда от подкрепа, по време на тези времена, съм тук за вас. Аз съм психолог и лайф коуч. Имам над 15 годишна практика в България, Кипър и сега в UK. Не е нужно сами да преминаваме през предизвикателствата! Ако имаш нужда от ръка и … Здравейте прекрасни хора! Минавам само да ви кажа, че ако имате нужда от подкрепа, по време на тези времена, съм тук за .

Здравейте прекрасни хора! Минавам само да ви кажа, че ако имате нужда от подкрепа, по време на тези времена, съм тук за вас. Аз съм психолог и лайф коуч. Имам над 15 годишна практика в България, Кипър и сега в UK. Не е нужно сами да преминаваме през предизвикателствата! Ако имаш нужда от ръка и рамо, което да те подкрепи, пиши ми! ????

Дом за възрастни хора ”Света Анна” се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен. Дом за възрастни хора ”Света Анна” е специално проектиран и построен за целите си, така че да може оптимално да отговаря на потребностите на възрастните хора в дома. Дом за възрастни хора „Света Анна“ се намира в с. Каменово, Общ. Нова Загора, на 20км западно от гр. Сливен – на главен път София-Бургас /Е773/. Тук вашите близки ще получат подходящите.

  GEORGETODOROVBEAUTYSTUDIO ОТДАВА СТАЯ ПОД НАЕМ Помещението е подходящо за Козметик. Салонът се намира в гр. София кв….

Здравейте, имам удоволствието да ви кажа, че една от вас може да спечели БЕЗПЛАТЕН маникюр с гел лак. Условията, за да участвате са много прости: 1-Харесайте страницата ни ???????? 2-Тагнете в коментарите приятел ???? 3-(по желание) Споделете публикацията с приятели ???? На 30-ти ще обявим победителя Успех на всички???????????? ПС:гр. София

Прегърни ме мамо, дойдох си за малко само да ти кажа „добър ден“ Дори не звъннах, но ти ме разбираш. имам семейство – знаеш. с детето задачи, домашни и букви редяхме . На работа, в къщи, готвя, пера. Уморена съм вече. О, даже забравих, не попитах и „как си“, и имаш ли нужда от нещо сега. А ти ръката ми нежно във скута си слагаш „ти си тук дъще моя“ – отронва се само от твойта уста, и завиваш.

  Поредица книги „Това съм аз, Луси!“

Агенция за социални услуги АСИСТЕНТ ЯНА-ГРУП – град Варна предлага Грижа за Възрастни Хора, почистване и помощ по домовете за възрастни или болни хора – изцяло, почасово или на абонамент. – Пакетни услуги: Цялостно обгрижване всеки ден. Почасови посещения няколко пъти в седмицата. Почистване, готвене и поддръжка на домакинството. Медицински манипулации и придружаване в болница. Забавления и организирани екскурзии за възраст + 55 Пазарене и плащане на сметки. Административни услуги, билети, застраховки, преводи. – Свържете се с нас: Възрастни хора.

Ще ви кажа нещо. Ако окото ви лъже заради адитивното или субтрактивно смесване на цветовете. Не се плашете. Това са възприятия на човешкото око заради светлината или липсата на такава. В света на цветовете светлината и тъмнината влияят така, както черното, бялото и сивото. Първични, вторични, третични цветове. Всички те се допълват и получаваме безкрайни и милиони възможности. За мен лично е по-удобно, когато има конкретика , за да не става каша в главата ????. Аналоговата цветова схема – избора.

  Бързо инсталиране и преинсталиране на Windows 10 на лаптопи и компютри сервизно

Знам че не ви показвам нещо специално,но това за мен е най -хубавото мляко с ориз което съм правила и яла,разбира се и другото което правя на фурна с жълтъците е хубаво,но това е някак си точно от детските ми спомени,което ми го приготвяше моята пра баба. Нямах спомен как го е правила,аз съм го приготвяла до сега като варях ориза във вода и после добавях млякото и захарта. Обаче тази вечер като се обадих на моята баба(дъщеря на пра.

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА” стартира своята дейност през 2013г. и е лицензиран доставчик към МТСП като извършва услуги, и грижи за възрастни хора в техните домове. В Бургас и областта ние работим активно и предоставяме услугите си както за възрастни, лежащоболни, подвижни, хора с дименции, хора с проблеми на двигателния апарат, с психични аномалии, хора възстановяващи се след болнично лечение и др. Услугите, които предлагаме са: Социален асистент: Домашен помощник: Личен асистент: Болногледач: Мобилен център.