Здравейте ☺️ Споделям част от работата си, надявам се да ви харесва. Ако има желаещи за татус може да ми пишете на страницата. Знам че не е тук мястото да споделям моята работа,но напоследък се чувствам малко неуверена,като гледам работата на колеги. От една година работя като фризьор и искам вашето мнение и критика относно … Здравейте Споделям част от работата си, надявам се да ви харесва. Ако има желаещи за татус може да ми пишете на стра.

Здравейте ☺️ Споделям част от работата си, надявам се да ви харесва. Ако има желаещи за татус може да ми пишете на страницата.

Знам че не е тук мястото да споделям моята работа,но напоследък се чувствам малко неуверена,като гледам работата на колеги. От една година работя като фризьор и искам вашето мнение и критика относно моята работа. Това е част от нея, от юни месец до сега.

  Тристаен апартамент под наем 106 кв.м Необзаведен Непоследен етаж

Здравейте колеги ???? ???? С най-голямо вълнение ви споделям, че предвид големия интерес, изчерпани квоти и множество запитвания насрочвам ВТОРА ДАТА за семинара “Balayage Hair Day” с мен Оля Николова. ???? 21. 09. ще бъде денят, в който ще се радвам да се видим с всички не успели да намерят място на 20.09. “Balayage Hair Day” наближава и аз ставам нетърпелива да се срещна с всички вас. Благодаря ви за доверието и признанието! Темата ще бъде същата: талантливи хора, красиви.

Здравейте !???? Търся амбициозни и мотивирани хора???? , които да се присъединят към нашия екип✍️. Има ли от вас желаещи, които биха искали да си изкарат допълнителен доход???? , с възможност да стане основен ? Искате ли да работите онлайн да получите подарък точки???????? ? Имате ли интерес към козметиката ????????? Ако имате интерес ще се радвам да ми пишете????????

  Модерно яке спортно елегантно страхотна кройка секси

В салон Jani-De в кв. Витоша, гр. София вече се предлага и услугата Професионален грим. Споделям ви част от моята работа. За още: Фейсбук: Elizabeth Astardzhieva- Professional makeup ! В страничката можете да откриете и томбола за безплатен грим, която в момента тече и да се включите! Инстаграм: elizabethmakeupartistt

https://www.youtube.com/watch?v=PZs4esAIoD4❤️???????????????? Това забравено от мен видео го споделям тук отново, защото имам наблюдение, че много от колегите или незнаят или по друга причина нямат необходим професионален захват на фолио при направата на кичури. Тук споделям уникален и важен елемент от процеса, на който много от нас не обръщат внимание. ????????????????????

С пожелание за приятна петъчна вечер, споделям снимки от току що завършената поредна моя скулптура.???? TEMPUS PECUNIA EST/Времето е пари/! – скулптура, бронз, монети, камък, 41/19/17 см., 7,5 кг.

  Продавам пръч!!!

Споделям с Вас, колеги нещо, което ме впечатли, като резултат, постигнат бързо и изключително щадящо за косата. Не трябваше да бягаме, като цяло от топлите нюанси, но този път не искахме цветни дължини (за разлика от предходното посещение преди месец с оранжево-жълти нюанси) Работа: Корен 6S+7.1+ LC .2 light + капка red Окончателният цвят на дължините е постигнат с тониране в 2 етапа: 1) шампоани: pearl + sand; 2) Sand + Pearl (безамонячни бои) за 5 мин. Използвана марка: Artistigue.