ZOOFARI – Машинка за подстригване на домашни любимци. Машинката е ползвана няколко пъти! Неразлечимо от нова -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано За заявка оставете данни за еконт или се обадете на посочения телефон пълен Комплект за подстригване на домашни любимци куче коте професионална машинка Мощен и тих мотор – Мощност: 3 вата, … ZOOFARI – Машинка за подстригване на домашни любимци.

ZOOFARI – Машинка за подстригване на домашни любимци. Машинката е ползвана няколко пъти! Неразлечимо от нова -Частна -Доставката се поема от: купувача -Състояние: използвано

За заявка оставете данни за еконт или се обадете на посочения телефон пълен Комплект за подстригване на домашни любимци куче коте професионална машинка Мощен и тих мотор – Мощност: 3 вата, размери: 17 x 5 x 6cm, тегло: 200gr. Прическа и нокти фризура и маникюр Комплект безжична машинка за подстригване машинка за куче Акумулаторна машинка SONAR за подстригване на домашни любимци Професионална, модерна, компактнa, ергономичнa машинка за подстригване на всякакви домашни любимци, която работи с, или без кабел. . Остриетата.

  СУПЕР ОФЕРТА за ценителите на качествените професионални продукти за салон с невероятен подарък – машинка – хибрид с мн…

Уважаеми клиенти, * На тази снимка е използван продукт с ГОЛЯМ размер. Вярвам, че всеки домашен любимец се нуждае от специална зона в къщата, за да се чувства сигурен, да си почива и да спи. Като мебели за домашни любимци Nowowood, аз се опитвам да отговоря на това търсене, като проектирам здрави, леки, здрави и достъпни къщи за домашни любимци. Мебелите за домашни любимци Nowowood имат някои важни качества, които подчертават дизайна и производствения процес. Рационален дизайн: Мебелите за домашни.

Zoofari – професионална машинка за подстригване на домашни любимци. Идеална за малки и средни по размер кучета, котки и други домашни любимци. Лесна за използване. Мощен и тих мотор с регулируеми ножчета. Характеристики: Мощност: 10 вата. Дължина на кабела: 2,40м. Комплектът включва: Здрава пластмасова кутия за съхранение. 4 гребен-приставки(3,6,9,12 мм), пластмасови. Ножица Гребен Четка за почистване Масло за смазване. Доставка с Еконт до 48 часа! Zoofari – професионална машинка за подстригване на домашни любимци 34 лв. Уейвборд Скейтборд от ново поколениеСвежарски.

  Нагръдник с повод

Zoofari DC-38 спецификации за тримери за кучета и котки: – Честота: 50 Hz – Мощност: 10 W – Модел: Zoofari DC-38 Характеристики : – лесен за използване – захранва се директно към контакта 220V / 50 Hz – мощен двигател – може да се използва за всякакъв тип коса – лесно се почиства и поддържа – размери: 18,5 х 6,5 см – размер на острието: 4,5 см Пакетът съдържа: – професионален тример за кучета ZOOFARI DC-38 – кутия за съхранение. -.

ДОПЪЛНИТЕЛНО КЕРАМИЧНО НОЖЧЕ-9.98 ЛВ. рофесионална Машинка за подстригване на кучета и котки BAORUN-P9 ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ Доставка Лично предаване; За сметка на купувача Състояние Ново Вид Други Машинка за подстригване BAORUN P9 подходяща за подстригване на котки, кучета и дори хора- изключително безшумна и качествена. Нов модел, с две ножчета. Най-добрата машинка за подстригване на кучета и котки е тествана от опитни потребители по целия свят. Машинката е подходяща за подстригване на котки и кучета с всякаква дължина и гъстота.

  Палци за скубане на пера от пилета (Гумени тампони)

Професионална Машинка BaoRun-p-6 изработена от висок клас материали, които ви дават пълна гаранция за нейната здравина и надеждност. Тялото е изработено от здрава и устойчива на удар пластмаса, което прави уреда по-лек и удобен за използване. Работният елемент (глава) залага на материали с по-високи механични свойства. Остриетата са керамични, а цялата глава е с покритие от титаний. Двата материала имат специфични характеристики, които ги правят особено подходящи за целта. Керамиката се износва по-бавно от метала, което означава, че остриетата ще.

Машинка за подстригване на домашни любимци Kemei ЦЕНА: 34.99лв Машинка за подстригване на домашни любимци KEMEI RFJZ-805 е подходяща за кучета, котки и всякакви космати домашни любимци. Тя е с мощност от 28W, с което е способна да подстриже и най-твърдата и гъста козина. Острието е изработено от висококачествена стомана. Тялото на машинка е от метална основа снабдено с много удобна дръжка. Моделът е с компактни размери и притежава ниско ниво на шума, за да не дразни Вашия домашен любимец..